Admin

COVID-19 Meddelande!

Goddag kära orkidévänner och medlemmar i VSOS!

Nu var det verkligen länge sedan vi alla träffades för ett möte och vi är många som saknar vår goda samvaro och gemenskap och det härliga intresse vi alla delar gemensamt med varandra. Nästan alla vårens möten och aktiviteter har ju som bekant ställts in och vi hoppades in i det längsta att vi skulle kunna återgå till det normala igen under hösten.

Då det är väldigt individuellt hur vi ser på att träffas under de rådande omständigheterna med covid-19 så skulle vi i styrelsen för VSOS gärna vilja få in synpunkter från dig som medlem i denna fråga. Mejla dina synpunkter till: sekreterare@vsos.se

Höstens möten

På senaste styrelsemöte beslöt vi, med den osäkerhet som finns just nu angående smittspridningen i samhället, att ställa in resterande av höstens möten.
Dela gärna med dig av dina tankar och funderingar, idéer och förslag inför framtida möten.

Planen för höstens mötestider såg ut så här:

  • 22/9 19.00 Tisdag Medlemsmöte – Inställd!
  • 17/10 13.00 Lördag Medlemsmöte – Inställd!
  • 21/11 13.00 Lördag Medlemsmöte – Inställd!
  • 14/12 13.00 Lördag Julmöte med bildkavalkad – Inställd!

Glöm inte bort att vi fortfarande kan hålla kontakten vid liv via VSOS Facebooksida.

Det är ett jättetrevligt alternativ tills vi kommer igång med våra möten igen. Många av våra medlemmar lägger redan nu ut många fina bilder och trevliga och lärorika diskussioner förs sinsemellan.

Är du inte redan medlem på Facebooksidan? Gå in på Facebook och sök efter ”Västsvenska orkidesällskapet” så kommer ni se den gula loggan. Ansök sedan om att bli medlem. Det är gratis!

Fröförökning i hemmamiljö

Vi har ju i föreningen i alla fall en som behärskar detta med fröförökning i hemmamiljö, Erik Bäckström. Känner du att detta är något som verkar intressant och vill prova på så får du gärna kontakta Eric för råd och rättledning. Du når Eric lättast genom att skicka ett mail till honom om ditt intresse på adressen: e.backstrom@tele2.se.

Nya orkidéer

Är du sugen på att köpa lite nya orkidéer så ta en titt på Maritas hemsida, nya listor kommer löpande: blog.akessonorkideer.se

Ta hand om er så hoppas vi kunna återses snart!

Vi i VSOS styrelse önskar alla medlemmar en ljuvlig färgsprakande höst och en God Jul!
Ta hand om dig!

 

//Styrelsen

-