Admin

COVID-19 Meddelande!

Goddag kära orkidévänner och medlemmar i VSOS!

Nu var det verkligen länge sedan vi alla träffades för ett möte och vi är många som saknar vår goda samvaro och gemenskap och det härliga intresse vi alla delar gemensamt med varandra. Alla vårens möten och aktiviteter har ju som bekant ställts in och vi hoppades in i det längsta att vi skulle kunna återgå till det normala igen under hösten.

Då det är väldigt individuellt hur vi ser på att träffas under de rådande omständigheterna med covid-19 så skulle vi i styrelsen för VSOS gärna vilja få in synpunkter från dig som medlem i denna fråga. Mejla dina synpunkter till: sekreterare@vsos.se

Höstens möten

På senaste styrelsemöte beslöt vi, med den osäkerhet som finns just nu angående smittspridningen i samhället, att ställa in septembermötet. Hur vi gör med resterande del av höstens möten återkommer vi till. Men som sagt här ovan tar vi gärna mot synpunkter från er. Så dela gärna med dig av dina tankar och funderingar, idéer och förslag.

Planen för höstens mötestider såg ut så här:

  • 22/9 19.00 Tisdag Medlemsmöte – Inställd!
  • 17/10 13.00 Lördag Medlemsmöte
  • 21/11 13.00 Lördag Medlemsmöte
  • 14/12 13.00 Lördag Julmöte med bildkavalkad

Glöm inte bort att vi fortfarande kan hålla kontakten vid liv via VSOS Facebooksida.

Det är ett jättetrevligt alternativ tills vi kommer igång med våra möten igen. Många av våra medlemmar lägger redan nu ut många fina bilder och trevliga och lärorika diskussioner förs sinsemellan.

Är du inte redan medlem på Facebooksidan? Gå in på Facebook och sök efter ”Västsvenska orkidesällskapet” så kommer ni se den gula loggan. Ansök sedan om att bli medlem. Det är gratis!

Fröförökning i hemmamiljö

Vi har ju i föreningen i alla fall en som behärskar detta med fröförökning i hemmamiljö, Erik Bäckström. Känner du att detta är något som verkar intressant och vill prova på så får du gärna kontakta Eric för råd och rättledning. Du når Eric lättast genom att skicka ett mail till honom om ditt intresse på adressen: e.backstrom@tele2.se.

Nya orkidéer

Är du sugen på att köpa lite nya orkidéer så har Marita en ny lista ute på sin hemsida nu: blog.akessonorkideer.se

Ta hand om er så hoppas vi kunna återses snart!

Vi i VSOS styrelse önskar alla medlemmar en härlig sensommar och en ljuvlig färgsprakande höst med mycket sol, kärlek och blomster!

-