Warning: Use of undefined constant WPRBLVERSION - assumed 'WPRBLVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vsos.se/public_html/wp-content/plugins/wp-render-blogroll-links/WP-Render-Blogroll.php on line 19
Digitala möten via Skype « Västsvenska Orkidésällskapet

Admin

Digitala möten via Skype

Med anledning av smittspridningen i samhället, samt restriktionerna angående detta, kommer vi att tillfälligt sända våra medlemsmöten digitalt via Skype. För att delta på mötet behövs en ny länk/kod varje gång. Denna skickar vi ut på mejl någon timme innan mötet (vid 18.00-tiden).

Så här kopplar du upp dig till våra möten på Skype.

Man behöver inte ha programmet på datorn för att delta men min erfarenhet är att det fungerar bättre om man installerar Skype först. Har du inte Skype redan men vill installera det kan programmet hämtas här. Installationen går mycket snabbt. Det går också att installera Skype på en modern telefon och köra mötet via denna.

Säkraste sättet att få allt att fungera är att först starta Skype och sedan gå till mejlet med koden, kopiera koden och klistra in denna i Skype när du skall ansluta till mötet.

Har du inte Skype installerat klickar du bara på länken i mejlet så skall du ändå komma in på mötet via internet.

Även om du inte har kamera och mikrofon så går det bra att delta. Du kan se alla och höra allt som sägs men vi andra ser inte dig och du kan inte själv kommentera. Det finns dock en chatt-funktion i programmet där du kan skriva in kommentarer. Dessa ser övriga anslutna.

 

Om du har idéer om hur dessa möten kan utvecklas, mejla gärna styrelsen på: sekreterare@vsos.se

-