Warning: Use of undefined constant WPRBLVERSION - assumed 'WPRBLVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vsos.se/public_html/wp-content/plugins/wp-render-blogroll-links/WP-Render-Blogroll.php on line 19
Mötestider « Västsvenska Orkidésällskapet

Admin

Mötestider

Vi träffas på Institutionen för marina vetenskaper (vid Göteborgs botaniska trädgård), Carl Skottbergs gata 22 B i Göteborg.

Höstens kalender och möten 2022

10/12 kl 13.00 kl 13.00 Lördag
Föreningens traditionella julfirande med glögg och pepparkakor, landgång med kaffe och kaka går av stapeln lördagen den 10 december.
Kostnad för hela kalaset är 75 kr/person och föranmälan görs till sekreterare@vsos.se senast 1 december. Glöm inte att ange om du har några matallergier. Pengarna betalas kontant på plats.

Som vanligt träffas vi på Botaniska institutionen och har vårt möte inne i den vanliga salen. Sedan sätter vi oss till dukade bord i matsalen som ligger i samma byggnad.

Det brukar bli en otroligt trevlig tillställning och som vanligt har vi lottförsöljning, med fina plantor som vinster.

12/11 kl 13.00 Lördag

På lördag 12 november kommer vår käre medlem Sture Lundberg och pratar om sina Catasetumorkidéer. Det kommer bli ett trevligt och intressant möte och kanske tar han även med sig några plantor att visa upp.

Du som medlem är alltid välkommen att ta med dig dina egna plantor och visa upp. Kanske blommar de, kanske blommar de inte? Kanske undrar du vad det kan vara för orkidé du har?

10/12 kl 13.00 Lördag
Traditionsenlig julavslutning med landgång. Vi äter en gemensam jullunch i form av en julinspirerad landgång med dryck, kaffe och kaka till ett subventionerat pris av 75 kronor/person. Anmälan till sekreterare@vsos.se senast 24/11.

Vårens kalender och möten 2023 kommer inom kort

Mötena hålls en gång i månaden med uppehåll för sommaren juni/juli/augusti. Vi brukar träffas en stund innan mötet börjar för lite mingel, inköp av växter och eventuellt låna böcker.

I övrigt planerar vi för ordinarie programpunkter:

– Försäljning av plantor
– Kommande möten
– Diskussion om eventuell resa
– Aktuella datum i orkidévärlden
– Visning av medlemmars plantor
– Fika med lottförsäljning

Vägbeskrivning

Våra möten hålls på Institutionen för marina vetenskaper på Carl Skottbergs gata 22 B i Göteborg.
Byggnaden ligger till höger om huvudentrén till Göteborgs botaniska trädgård.
Knacka på dörren eller ring 0737 83 49 02  så kommer någon och öppnar.
Koordinaterna till lokalen är: 57.681904905654214, 11.95022231776444