Admin

Bli medlem

 • Vad roligt att du funderar på att bli medlem i VSOS!

Funderar du på att bli medlem hos oss? Då är du välkommen att besöka ett första helt gratis medlemsmöte hos oss. Vi bjuder på fikat denna gång och hoppas på att du ska trivas hos oss! Detta gäller även om du kommer på ditt första prova på möte på vårat uppskattade julmöte då medlemmarna förbeställer landgångar – finns det då några landgångar kvar kan även du köpa en till rabatterat pris. Väl mött!

I vår förening får du möjlighet att träffa likasinnade, lyssna på föredrag och byta erfarenhet och kunskap om orkidéer med andra medlemmar. Många av våra medlemmar har lång erfarenhet av orkidéodling och delar gärna med sig av sin kunskap.
Vi brukar träffas en gång i månaden (med ordinarie mötesuppehåll juni-augusti). Vi bjuder in en föredragshållare eller har en workshop och så fikar vi tillsammans och har ett lotteri. Självklart är vinsterna orkidéer. En av våra mest erfarna medlemmar, Marita Åkesson (Åkesson Orkidéer), säljer också orkidéer på våra möten och det finns möjlighet att beställa plantor av henne.
Du får också tillgång till ett stort bibliotek med massor av orkidéböcker. Vi brukar också göra någon eller några utflykter till kända och mindre kända orkidéelokaler, ofta i Kinnekullebygden.
Vi har bland annat tidigare besökt orkidéodlaren Hans Christiansen i Danmark och Karge Orchideengarten i Tyskland. Som medlem har du givetvis möjlighet att påverka och komma med egna önskemål om resor och aktiviteter som just du vill göra!

Bli Medlem

Att bli medlem i Västsvenska Orkidésällskapet (VSOS) kostar 200 kronor/kalenderår och betalas in till VSOS plusgirokonto: 93 29 56-6.

Ange namn, epost och telefonnummer på betalningen. All text kanske inte får plats på inbetalningen, så komplettera gärna med övriga uppgifter i ett mejl till vår kassör:

Anna-Lena Tillberg
kassor@vsos.se

 

Varmt välkommen som medlem hos oss!

 

Personuppgifter: GDPR/Dataskyddsförordningen
Från den 25 maj 2018 träder ett nytt regelverk i kraft som ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Regelverket heter
Dataskyddsförordningen, även känt under namnet GDPR (General Data Protection Regulation).

Västsvenska Orkidésällskapet följer ovan nämnda direktiv i hanteringen av personuppgifter som behövs för att
driva föreningen. I vårt medlemsregister lagrar vi följande uppgifter:

 • För- och efternamn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • E-postadress (om sådan finns)
 • Medlemsregistret innehåller endast uppgifter om aktiva medlemmar.
 • Följande har tillgång till medlemsregistret:
  • Registerhållaren som ansvarar för att endast aktuell information finns i registret.
  • Sekreteraren för att kunna skicka ut info till medlemmarna
  • Kassören för debitering och hantering av medlemsavgifter
  • Ordföranden för att vid speciella aktiviteter kunna nå medlemmarna.
  • Västsvenska Orkidésällskapet lämnar inte ut personuppgifter till eventuella samarbetspartners.

Vid tecknande av medlemskap i föreningen accepterar du att dina uppgifter registreras. Som medlem kan du när som helst be att få tillgång till vilka uppgifter som sparats om dig. Sådana frågor ställs till sekreterare@vsos.se eller till någon annan i styrelsen. Dina uppgifter sparas så länge du är medlem i föreningen.