Admin

Bli medlem

Vad roligt att du funderar på att bli medlem! Hos oss får du möjlighet att träffa likasinnade och lyssna på föredrag om orkidéer. Du får också tillgång till ett stort bibliotek med massor av orkidéböcker. Någon eller några utflykter till kända och mindre kända orkidélokaler brukar det också bli. Vi har bland annat besökt orkidéodlaren Hans Christiansen i Danmark och Karge orchideengarten i Tyskland.

Orkideer-12-2012

Svenska Orkidésällskapet

Vi rekommenderar att varje medlem i Västsvenska Orkidésällskapet också blir medlem i riksföreningen. Genom medlemskapet i Svenska Orkidésällskapet ingår 4 nummer av medlemstidningen ORKIDÉER, någon annan form av prenumeration är inte möjlig. Nya medlemmar får hela årets utgåva retroaktivt. Nya medlemmar som betalar medlemsavgiften i slutet av året bör därför ange vilket år inbetalningen avser på avin.

Medlemskap gäller per kalenderår och kostar 100 kr till Västsvenska Orkidésällskapet och 300 kr till Svenska Orkidésällskapet, alltså endast 400 kr per hushåll. Medlemsavgiften sätts in på postgiro 850565-3, Svenska Orkidésällskapet.

OBS! Ange att du vill vara medlem i Västsvenska Orkidésällskapet och glöm inte att ange namn, adress samt gärna både email och telefonnummer på avin!